Prijava na portal
Vaša prijava je poslana!
Greška, pokušajte ponovno
{{ mailer.error }}

O nama

POSTANITE NAŠ PARTNER

DRVO

undefined

undefined

DRVO-ALUMINIJ

undefined

undefined

Tvrtka Lokve - specijalist u proizvodnji prozora i balkonskih vrata u varijanti drvo i drvo/aluminij


4.skladitenjepaleta-4.jpg8.obradadrva-1.jpg17.manipulatorstaklo-1.jpg


Primjena CAD-CAM tehnološkog procesa, iskustvo i tradicija, kontinuirani napredak, implementirani sustav ISO 9001:2008, postavili su visoka mjerila u organizacijskom, tehničko-tehnološkom aspektu, koji se reflektiraju na kvalitetu, konkurentnost te inovativnost proizvoda, a tvrtka svojim kupcima i poslovnim partnerima pruža pouzdanost i cjelovitost usluge.

Tvrtka je globalno orjentirana, zapošljava oko 120  djelatnika. Nalazi se svega pet kilometara od čvorišta autoputa Rijeka-Zagreb.

Proizvodi posjeduju certifikate za kvalitetu izdane od “Euroinspekt-drvokontrole“ Zagreb, IFT Rosenheim - Njemačka, “Treviso Tecnologia” Italija, te oznaku CE za kvalitetu, utemeljenu na europskim standardima. 

Ministarstvo kulture Republike Hrvatske izdalo je rješenje kojim se dopušta obavljanje poslova zaštite i očuvanja kulturnih dobara, u vidu izvođenja stolarskih radova na nepokretnom kulturnom dobru.

Od 2002. godine Lokve posjeduju certifikat ISO 9001:2008, a od 2007.god. i certifikat FSC (Chain-of-custody) – certificirano drvo. 

Kvaliteta-proizvodaPružamo podršku i termičkim i statičkim 
izračunima za vaše projekte.

Pridružite se prodajnoj mreži naših partnera. 
Provjerite pogodnosti koje nudimo.