Prijava na portal
Vaša prijava je poslana!
Greška, pokušajte ponovno
{{ mailer.error }}

Žaluzine


undefined

Škure

undefined

Kutije

undefined

Komarnici

undefined

Žaluzine, škure, kutije, komarnici

Kako bismo zaštitili prostore u kojima živimo od prevelikog zagrijavanja ljeti, odnosno hladnoće zimi, ili se zaštitili od utjecaja atmosferilija, ili pak od neželjenih pogleda, te na taj način omogućili i uštedu energije, prozorima, odnosno vratima dodajemo vanjske sustave kao što su žaluzine ili škure, te kutije sa roletama. 

Tipologija, način otvaranja, odabir boja – prema zahtijevu kupca.


Žaluzine

Primjena je moguća kod prozora, balkonskih vrata, kliznih stijena i harmo kliznih stijena. U programu žaluzina razlikuju se dva osnovna tipa – sa nepomičnim leptirkama, te sa pomičnim leptirkama, ovisno kakvo zasjenjivanje prostora želimo. Svi elementi izrađeni su od izuzetno kvalitetne jela/smreka građe osušene na 10 ± 2% vlage. Profil je debljine 32/70 mm kod pomičnih žaluzina odnosno, 32/70 mm ili 42/80 mm kod nepomičnih žaluzina. Žaluzine su opremljene okovom PRIMO 2000.


Škure

Primjena je moguća kod prozora, balkonskih vrata, kliznih stijena i harmo kliznih stijena. Škurama postižemo totalno zatamnjenje prostorija. Škura je izrađena u profilu 32/70 mm od vertikalnih elemenata jela/smreka, međusobno spojeni tiplama i metalnom čeličnom armaturom profila 50/10, ili od vodootporne okume ploče, debljine 35 mm.
Svi elementi izrađeni su od izuzetno kvalitetne jela/smreka građe osušene na 10 ± 2% vlage. Kvaliteta odgovara DIN standardu za stolarske radove. Škure su opremljene okovom PRIMO 2000.

Kutije 

Jedna od opcija zaštite prozora je dodatak vanjskih sustava kao što su to kutije sa roletama. 


Komarnici

Na sisteme prozora ili vrata moguće je integrirati mrežice (komarnike) koji se sastoje od kutije u kojoj je namotan komarnik (bijele ili smeđe boje), te vodilice.

Pružamo podršku i termičkim i statičkim 
izračunima za vaše projekte.

Pridružite se prodajnoj mreži naših partnera. 
Provjerite pogodnosti koje nudimo.